Selectează o Pagină

COMAT GRUP

Despre Noi

COMAT GRUP

Activam in Romania din 1998

Comat Grup srl Buzau a fost infiintata in anul 1998 fiind o societate cu capital suta la suta romanesc.

Obiectul principal de activitate este comertul cu produse metalurgice si materiale de contructii pe piata din Romania prin cele doua depozite pe care le detinem in Buzau si Constanta.

Inca de la infiintare, ne-am propus sa oferim clientilor nostri o gama cat mai diversificata de produse, la cele mai bune preturi, care sa poata satisface cele mai complexe nevoi. Societatea ofera clientilor servicii asociate de transport si debitare materiale.

Obiectivul societatii noastre este de a comercializa produse de calitate superioara pentru un segment cat mai extins de clienti. In acest sens angajajatii departamentului comercial sunt foarte atenti la calitatea produselor achizitionate in vederea revanzarii depunandu-se eforturi pentru a avea cât mai multe produse în ofertă, cele mai mari stocuri disponibile, cel mai mic timp de onorare a comenzilor şi desigur, servicii asociate cât mai bune.  Am mentinut un spectru larg de clienti incercand sa onoram atat comenzi foarte mici ( nu exista restrictii in ceea ce priveste valoarea/cantitatea) cat si proiecte mari din cele mai diverse domenii : constructii civile, proiecte edilitare sau din agricultura.

Pentru extinderea activitatii societatii se urmareste diversificarea continuă a gamei de produse pentru a oferi clienţilor produse noi apărute pe piaţa construcţiilor, dar şi pentru a oferi game complete de produse.

Societatea detine certificare ISO9001:2015

Societatea isi desfasoara activitatea in cadrul depozitelor din Buzau si Constanta, avand urmatoarele date de contact:

Tel: 0744302961 ; 0740253033 sef serviciu comercial depozit Buzau comatgrup@gmail.com

Tel : 0744302951 – gestionar depozit Constanta comatgrupct@gmail.com